Frågor & svar - Lagra data i Bokio

För företag som inte haft en aktiv prenumeration i Bokio sedan 31 december 2023 (alt.  införs en ny möjlighet att lagra sin bokföringsdata hos Bokio. Genom denna lagringstjänst har du möjlighet att få åtkomst till datan i ett senare skede om du skulle behöva den. På den här sidan kan du läsa frågor och svar på vad lagringstjänsten innebär.

Vad innebär lagringstjänsten?

Lagringstjänsten innebär att lagra din data hos Bokio under tiden företaget inte har en aktiv prenumeration. 

Vilken data är det som lagras?

Den data som lagras är i enlighet med avsnitt 17 i de Allmänna Villkoren. Detta inkluderar alltså all den data du fört in i Bokio, såsom bokföring, fakturor, kvitton, löner mm.

När måste jag bestämma mig om jag vill lagra min data?

För företag som inte haft en aktiv prenumeration i Bokio sedan 31 december 2023 måste du senast 25 september 2024 välja om datan ska lagras. Ett nej eller uteblivet svar innebär att datan kommer att raderas permanent efter 25 september 2024.

Kan jag ändra mitt medgivande för lagring av data?

Ja, fram till 25 september 2024 har du möjlighet att ändra ditt val.