Hur ändrar jag min registrerade e-postadress?

För att ändra registrerad e-postadress går du in via InställningarScrolla längst ned till Ditt konto och välj Uppdatera din e-post. (Om e-postadressen du vill ändra till redan har ett registrerat konto i Bokio så ska du istället Bjuda in användaren och sedan byta ägare under Inställningar -> användare.

Klicka på Uppdatera din e-post

Fyll i den e-postadress du vill byta till och bekräfta.

Fyll i ny e-post

Om du har tvåfaktor-autentisering aktiverat och byter e-post så kommer din gamla e-post synas i autentiseringsappen. Om du villl åtgärda det kan du inaktivera innan bytet och aktivera igen efter.

tvåfaktor-autentisering