Viktiga datum

Viktiga datum hjälper dig att hålla reda på aktiviteter som du måste slutföra på ett visst datum. Just nu visas endast datum från Skatteverket som ditt företag måste förhålla sig till.

Datumen du ser beror på företagets inställningar i Bokio. Vi tittar på företagstypen och för det aktuella räkenskapsårets momsperiod, förväntad omsättning och sista månaden under räkenskapsåret. Observera att det här betyder att de datum du ser kan skilja sig åt mellan dina räkenskapsår.

Du kan se dina viktiga datum under Saker att göra. De viktiga datumen att visas som exemplet nedan.

Översikt på viktiga datum

För varje viktigt datum kan du välja att:

  • Ställ in "Pågående" - det betyder att du arbetar med det och när vi senare lägger till stöd för notifikationer gör det att du slipper få en notifikation om något du redan har koll på. 
  • Ange "Markera som klar" - det betyder att du är klar med det här datumet
  • Dölj uppgift - det betyder att du inte är intresserad av ett visst datum
  • Dölj alla liknande uppgifter - det betyder att du inte är intresserad av denna typ av uppgift och vi kommer att gömma alla återkommande.

Hantera rad i Viktiga datum

Observera att alla alternativ kan återställas.

Även om Bokio filtrerar de datum som gäller för dig baserat på dina företagsinställningar, kan det finnas datum som inte gäller för ditt företag. Till exempel om du inte har några anställda eller inte har ett kontor. Blir dessa datum senare aktuella för dig så kan du välja att visa dem igen då. Vi visar också en klock-ikon för vilka datum som är pågående.

Pågående viktiga datum

Högst upp på sidan kan du klicka i att Visa dolda datum samt Visa färdiga datum. De röda markeringarna visar vilka datum som är försenade och med hur många dagar. Om du väljer att visa dolda datum ser du de dolda datumen som gråmarkerade.

Visa dolda och färdiga datum

Läs mer