Telness

Telness

Erbjudande

Telness erbjuder mobilabonnemang för företagare - utan bindningstider och helt digitalt. Som Bokioanvändare får du som tecknar ett mobilabonnemang hos Telness 50% rabatt de första 3 månaderna.

Varför Telness?

Telness är #1 på Trustpilot och har Sveriges nöjdaste företagskunder! Telekombranschen i Sverige har en ovanligt låg kundnöjdhet och det har länge saknats moderna och kundfokuserade alternativ till de stora operatörerna. Därför är Telness tjänster speciellt utvecklade för det nya näringslivet och målet är att skapa transparenta och problemfria lösningar för framtidens företagare och entreprenörer – enkelt, digitalt och prisvärt.

Så här gör du!

Genom vår länk kommer du direkt till ansökan om mobilabonnemang hos Telness. Fyll bara i din e-postadress så kommer Telness kontakta dig för rätt prisavdrag.

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt. 

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?