Office Depot

Office Depot

Erbjudande

Som Bokioanvändare får du upp emot 80% rabatt på 280 väl utvalda varor samt mellan 10-25% på resterande sortiment. Skapa ett konto hos Office Depot för att se exakta priser. De rabatterade priserna gäller både i butik och på nätet. 

Varför Office Depot?

Office Depot är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag, där Bokioanvändare kan handla kontorsprodukter direkt online och få snabb leverans till arbetsplatsen inom 1–3 dagar i hela Sverige. Office Depots kundlöfte har alltid varit ett enklare kontorsliv. Urvalet av produkter som Office Depot erbjuder representeras av välkända varumärken och används inom alla företagsbranscher.

Så här gör du!

  1. För att komma åt dina rabatterade priser behöver du ett konto. Klicka på länken nedan för att skapa ett konto hos Office Depot.
  2. 1–3 arbetsdagar är hanteringstiden för återkoppling via mejl, där tilldelas kundnummer samt lösen för eventuella beställningar som görs via www.officedepot.se
  3. Därefter är rabatten aktiverad och du kan börja handla.

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt. 

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?