Nespresso

Erbjudande

Som Bokioanvändare får du upp till 10% rabatt på alla maskiner från Nespresso Professional samt 6% rabatt på kaffe och te.

Varför Nespresso Professional?

Nespresso Professional erbjuder snygga och stilrena kaffemaskiner i flera storlekar, vissa även utrustade med mjölkskummare för bästa cappuccinon eller latten. Med 14 olika sorters kaffe och 9 sorters Kusmi te hittar alla sina favoriter. 

Så här gör du!

Genom vår länk kommer du direkt till Nespresso Professionals hemsida. Ange koden Bokio2021 i kassan och handla till ett rabatterat pris. Dina varor levereras inom ett par dagar. Det går också bra att handla via kundservice på info@nespresso-pro.se, men glöm då inte att ange koden för ditt prisavdrag som Bokioanvändare. 

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt. 

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?