Mynt

Mynt logo

Erbjudande

Som Bokioanvändare så bjuder Mynt dig på första månadens avgift. 

Varför Mynt?

Mynt har skapat en tjänst designad utifrån små bolags behov. Finansiering ska vara smidigt och schysst. Genom att utnyttja data som redan är tillgänglig, med en intelligent plattform, kan Mynt göra en snabb kreditbedömning och automatisera de flesta manuella steg. Det gör processen enkel och transparent. Det finns inga krångliga formulär, och bedömning av ditt företags kreditutrymme visas direkt.

Så här gör du!

Genom vår länk kommer du direkt till ansökan om företagslån hos Mynt. Fyll i en ansökan - BankID krävs, och där kan du enkelt se ditt företags kreditutrymme och därefter välja mellan företagslån eller fakturaköp. Det är gratis att se ditt utrymme och det finns inga bindningstider. Du betalar bara för det du faktiskt använder.

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt. 

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?