Lyreco

Lyreco

Erbjudande

För att underlätta dina inköp av, samt sänka dina kostnader för, förbrukningsvaror och kontorsmaterial har vi ingått samarbete med Lyreco. Som Bokioanvändare får du upp emot 80% rabatt på 130 varor och närmare 40% på resterande sortiment. Skapa ett konto hos Lyreco för att se exakta priser. 

Varför Lyreco?

Lyreco är en global leverantör av förbrukningsvaror som kontorsmaterial, papper, toners, catering mm. och är ISO-certifierade inom miljö och kvalitet. De verkar i 42 länder och har en katalog med över 12 000 st lagerförda produkter där omkring 99% av produkterna finns på lager. Lyreco erbjuder alltid fraktfria leveranser oavsett ordervärde, och beställer du innan kl. 16.00 levereras dina produkter nästkommande vardag. 

Så här gör du!

Klicka på denna länk och fyll i dina uppgifter i formuläret. Därefter registrerar Lyreco dig som användare med ett kundnummer kopplat till vår rabattsats. Det tar ca 48 timmar innan du kan handla till rätt rabatter. 

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt. 

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?