Lexly

Lexly logga

Erbjudande

  • Inledande samtal med affärsjurist, kostnadsfritt
  • 15% rabatt på samtliga avtal – både online och med jurist
  • Kostnadsfri dokumenthantering

Varför Lexly?

Lexly erbjuder enkla och tillgängliga juridiska tjänster. Lexly vill att alla ska ha tillgång till juridisk trygghet. Det ska inte vara dyrt eller krångligt med juridik. I mer än 15 år har Lexly (tidigare avtal24) som pionjärer drivit på förändringen av juristbranschen och är idag en av Sveriges största juridiska aktörer.

Så här gör du!

Genom vår länk kommer du direkt till registrering om rådgivning hos Lexly - BankID krävs. Du kan nu boka din inledande rådgivning med en jurist. Det är kostnadsfritt och du får koll på vilka avtal som är viktiga för dig. Skriv de avtal du behöver, online eller tillsammans med en jurist via telefon. Som kund hos Bokio har du 15 % rabatt på samtliga avtal.

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt. 

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?