Hertz

Hertz logo

Erbjudande

Som Bokioanvändare så får du upp till 10% rabatt hos Sveriges största hyrbilsföretag Hertz. Erbjudandet gäller på hyror i Sverige och bokas smidigt online på hertz.se

Varför Hertz?

Hertz finns i 150 länder på mer än 8 800 uthyrningskontor världen över. Sedan 1960 har Hertz verkat i Sverige och är idag marknadsledande med cirka 170 uthyrningskontor från Ystad i söder till Kiruna i norr. Utöver de senaste modellerna från Volvo erbjuder de även ett brett utbud av småbilar, hybrid- och elbilar, minibussar och större skåpbilar. Hertz har något för allas behov!

Så här gör du!

Påbörja din bokning genom att klicka på länken nedan. Du kommer då direkt till Hertz hemsida där rabattkoden (CDP) 912470 är redan ifylld. De priser du ser är redan rabatterade.

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt. 

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?