Hertz

Hertz logo

Erbjudande

Som Bokioanvändare så får du upp till 10% rabatt på hyrbilskostnaden. Erbjudandet gäller både online, på hyrbilskontor samt via telefon till bokningscentral.

Varför Hertz?

Hertz finns i 150 länder på mer än 8 800 uthyrningskontor. De hyr ut en bil per sekund, dygnet runt, vilket motsvarar cirka 32 miljoner bilar om året. Hertz grundades år 1918 i Chicago och etablerades i Sverige år 1960. Idag är dem är marknadsledande i Sverige med cirka 220 uthyrningskontor från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Så här gör du!

Det är enkelt att boka hyrbil på Hertz.se och genom vår länk kommer du direkt till bokningen. Bokningskoden (CDP) 912470 är redan ifylld och du får rätt prisavdrag direkt när du bokar. 

Välj det fordon du önskar boka samt om du vill betala nu eller senare, när du hämtar ut bilen. I sista steget anger du dina kontaktuppgifter och slutför sedan bokningen. Rabatten är då aktiverad och kommer att synas på bokningsbekräftelsen som skickas per mail.

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt. 

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?