Froda

Froda

Erbjudande

Hos Froda får du som Bokioanvändare 15% rabatt på lånekostnaden när du vill investera i ditt företag. Nu behöver du inte välja mellan smidigt och prisvärt när du väljer företagslån. Med Froda får du tillgång till externt kapital till marknadens bästa pris och villkor - på en bråkdel av tiden och krånglet jämfört med den traditionella banken.

Varför Froda?

Froda grundades 2015 med en tydlig idé – att revolutionera företagslån för entreprenörer genom att erbjuda finansiering till marknadsledande villkor, på nolltid. Hos Froda behöver du inte välja mellan smidigt och prisvärt, utan du kan snabbt investera i ditt företag — till de bästa tänkbara villkoren. Froda är idag ett av Sveriges snabbast växande fintechbolag och har stöttat över 15 000 företag med kapital. Froda har byggt hela sin affärsmodell på att det ska gå bra för deras kunder. Så när du lyckas, gör Froda det med. Froda tar inte ut några påminnelseavgifter eller dolda avgifter. På så sätt skapas ett hållbart samarbete.

Så här gör du!

  1. Genom vår länk kommer du direkt till ansökan om företagslån hos Froda. Ansökan tar ett par minuter och är helt digital.
  2. Se låneutrymme och prisförslag direkt. Ansökan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.
  3. Godkänn ditt lån genom att signera med Mobilt BankID och få utbetalning inom 24 timmar.

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt. 

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?