Froda

Froda

Erbjudande

Hos Froda får du som Bokioanvändare 10% rabatt på lånekostnaden (räntan) under hela låneperioden, när du vill investera i ditt företag. Med Froda får du tillgång till finansiering som är både smidig och prisvärd.

Om Froda

När Froda grundades 2015 hade de en tydlig idé – ge små och medelstora företag samma möjligheter att växa som stora. Med bolagets tjänst är det både smidigt och prisvärt för företagare att investera i sina idéer. Genom att digitalisera processen har Froda gjort det möjligt att hjälpa fler företag med finansiering skräddarsydd efter just deras unika verksamhet och dess behov. Ett smartare företagslån, helt enkelt.

Idag är Froda ett av Sveriges snabbast växande fintechbolag och har hjälpt fler än 50 000 företag.

Så här gör du!

  1. Genom vår länk kommer du direkt till ansökan om företagslån hos Froda. Ansökan tar ett par minuter och är helt digital.
  2. Se låneutrymme och prisförslag direkt. Ansökan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.
  3. Godkänn ditt lån genom att signera med Mobilt BankID och få utbetalning inom 24 timmar.

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt. 

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?