Gör ditt bokslut digitalt i Bokio. Inkomstdeklaration 2 och årsredovisning för endast 1 000 kr!

Froda

Froda logo

Erbjudande

Hos Froda får du som Bokioanvändare 15% rabatt på din lånekostnad när du vill investera i ditt företag. Genom Froda slipper du papperskrångel och sparar tid, pengar och energi. Du får finansiering till marknadens bästa villkor.

Varför Froda?

Froda grundades 2015 med en tydlig idé – att revolutionera företagslån för entreprenörer genom att erbjuda finansiering till marknadsledande villkor, på nolltid. Hos Froda behöver du inte välja mellan smidigt och prisvärt, utan du kan snabbt investera i ditt företag — till de bästa tänkbara villkoren. Froda är idag ett av Sveriges snabbast växande fintechbolag och har stöttat över 15,000 företag med kapital. Froda har byggt hela sin affärsmodell på att det ska gå bra för deras kunder. Så när du lyckas, gör Froda det med. Froda tar inte ut några påminnelseavgifter eller dolda avgifter. På så sätt skapas ett hållbart samarbete.

Så här gör du!

  1. Se låneutrymme och prisförslag direkt. Genom vår länk kommer du direkt till ansökan om företagslån hos Froda. Där ser du direkt ditt låneutrymme och pris.
  2. Ansökan tar ett par minuter och är helt digital. Välj lånebelopp och löptid. Ansökan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.
  3. Signera med Mobilt BankID. Godkänn ditt lån genom att signera med Mobilt BankID och få utbetalning direkt.

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt.