PocketLaw

PocketLaw logo

Erbjudande

Som Bokioanvändare får du 20% rabatt på samtliga PocketLaw-paket.

Varför PocketLaw?

PocketLaws mål är att skapa bättre förutsättningar för företag att lyckas genom att förenkla juridiken och göra den tillgänglig i en enda plattform. Med PocketLaws digitala plattform kan företag skapa avtal och få smart vägledning bara genom att svara på enkla frågor. Dessutom har plattformen ett smart dokumenthanteringssystem och möjlighet till personlig rådgivning. Allt företag behöver för att driva verksamheten framåt, tillgängligt var och närsomhelst.

Så här gör du!

Genom vår länk kommer du direkt till ansökan om juridiska tjänster hos PocketLaw. Ni får automatiskt tillgång till er rabatt när ni väljer paket. Börja med att skapa ett konto och testa gratis i upp till 14 dagar. Du kan sedan enkelt uppgradera till det erbjudande som passar dig bäst när du vill komma igång och skapa avtal och dokument på minuter.

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt. 

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?