OKQ8

OKQ8

Erbjudande

Som Bokio-användare kan du ta del av rabatterade priser hos OKQ8. Erbjudandet inkluderar inköp av drivmedel, varor och tjänster vid OKQ8 samt OKQ8 märkta Volvo/Tanka och Eon stationer. Ansök om OKQ8s företagskort via Bokio för att ta del av följande rabatter;

Diesel - 80 öre rabatt/Liter
Neste My HVO100 - 80 öre rabatt/Liter
Bensin - 50 öre rabatt/Liter
Automattvätt - 10% (plus var sjätte tvätt gratis via OKQ8-tvättkort)
Smörjmedel - 10% (butiksförpackad)
Trafikprodukter* - 10%

* torkarblad, spolarvätska, glödlampor, säkringar, förgasarvätska, avfettning, bilschampo samt tvättsvamp.

Alla priser är inkl. moms och utgår från OKQ8s listpris för företag

Varför OKQ8?

OKQ8, ett av Sveriges största drivmedelsföretag med över 700 stationer runt om i landet. De brinner för att hjälpa dig som är i rörelse och erbjuder allt från hållbara drivmedel och tvätt, till smart bilvård och energi. OKQ8 satsar också stort på hållbar energiförsörjning med klimatsmart elavtal, solpaneler och laddning för elbilar.

Så här gör du!

Genom vår länk kommer du till ansökan om företagskort hos OKQ8. Du kommer då automatiskt bli kopplad till Bokios avtalsnummer och få rätt prisavdrag. Det tar ungefär en vecka från att ansökan är gjord tills dess att ni har kortet i handen och de rabatterade avtalen börjar gälla. Är du befintlig OKQ8 företagskund kan du koppla ditt konto genom att kontakta OKQ8 och uppge avtalsnummer 29100.

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering (under punkt 4) så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt. 

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?