IKEA

IKEA logo

 

Varför IKEA?

IKEAs vision är att skapa en bättre vardag för de många människorna. Alla produkter utgör en bra kombination av form, funktion, kvalitet, hållbarhet och ett lågt pris. De kallar det "demokratisk design" eftersom IKEA tycker att bra heminredning ska vara tillgänglig för alla. IKEA företagssäljare och företagsinredare ger personlig hjälp med inköp och planering från idé till färdig lösning. Med deras hjälp får du alltid en funktionell, prisvärd och mer hållbar lösning, med omtanke om människor och miljö.

Så här gör du!

  1. Ansök om ditt IKEA företagskonto genom att klicka här
  2. Här kan du läsa igenom villkoren för IKEA företagskonto (IKANO bank är kreditgivare)
  3. När din ansökan är behandlad och godkänd kommer du att få ett mejl från IKANO med ditt IKEA företagskontonummer. Du kan då börja handla direkt med din rabatt

Har redan ett IKEA företagskonto?

  1. Då kan du ta del av förmånen genom att mejla till infobusiness@ikano.se och be dem koppla ihop ditt kundnummer mot Bokios ramavtal med IKEA
  2. När du fått bekräftelse på detta så kan du börja handla med din rabatt

Önskar du kontakt med företagsavdelningen på IKEA? Klicka här!

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt. 

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?