Circle K

Circle K

Erbjudande

Som Bokioanvändare kan du ta del av rabatterade priser hos Circle K. Circle K ger dig en lägre transportkostnad och erbjuder ett avtal för företagskort med förmånliga rabatter på drivmedel. Ansök om Circle Ks företagskort via Bokio för att ta del av följande rabatter;

miles Bensin - 32 öre rabatt/Liter
miles Diesel - 62 öre rabatt/Liter
HVO100 - 62 öre rabatt/Liter
Etanol E85 - 32 öre rabatt/Liter
Fordonsgas - 32 öre rabatt/Liter
Olja & trafikprodukter - 15%

Alla priser är inkl. moms och utgår från Circle Ks listpris för företag.

Varför Circle K?

Circle K är Sveriges största kedja med över 760 stationer över hela landet. Förutom stationsnätets fördelar så finns unika verktyg för uppföljning av kort och transaktioner vilket ger hög säkerhet. På de flesta stationer finns möjlighet att tanka biodrivmedel i form av biodiesel, gas eller el samt stort utbud av fossilfri diesel, HVO. Circle K hjälper även till med rapportering av CO2, vid behov.

Så här gör du!

Genom vår länk kommer du till ansökan om företagskort hos Circle K – Mobilt BankID krävs. Du kommer då automatiskt bli kopplad till Bokios avtalsnummer och få rätt prisavdrag. Det tar ungefär en vecka från att ansökan är gjord tills dess att ni har kortet i handen och de rabatterade avtalen börjar gälla. Är du befintlig Circle K företagskund kan du koppla ditt konto genom att kontakta Circle Ks kundservice och uppge avtal 38869, tel 08-4296300 

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt. 

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?