Smart bokföring för dig som fakturerar med rot och rut

Fakturering med rot- och rutavdrag, automatisk bokföring och lönehantering. Allt i ett enda system, helt gratis.


Säljer du tjänster med rot- eller rutavdrag?

Så här hjälper Bokio dig att göra företagslivet enklare. Helt gratis.
send invoice

Fakturera dina kunder

Skicka fakturor till företag och privatpersoner. Aktivera rot eller rut på fakturan för beräkning av maximalt avdrag och automatiskt bokföra försäljningen på rätt konton.

Hantera rot- och rutavdrag

För varje faktura med rot- eller rutavdrag skapas automatiskt en HUS-fil. Ladda upp den hos Skatteverket för ansökan om utbetalning av avdrag.

people

Administrera lön & utlägg

Skapa löner och låt anställda ladda upp utlägg direkt i Bokio. Arbetsgivardeklarationen genereras automatiskt.

Collaborate

Allt i ett enda system

Följ dina rot- och rut-ärenden enkelt från fakturering till utbetalning av avdrag. Spara tid och få bättre kontroll genom att hantera allt i ett och samma system.


Kom igång med gratis bokföring och fakturering

Enkelt att använda och alltid gratis utan irriterande begränsningar. Vi hjälper dig som säljer tjänster med rot- eller rutavdrag att göra företagslivet lite enklare!

Varför är Bokio gratis?

Viktor Stensson
VD och grundare, Bokio

Vi tycker det är orättvist att småföretagare ska betala orimligt stora avgifter för att göra sin bokföring och fakturering. Speciellt då det är ett måste.
Det är därför vi vill hjälpa andra att genomföra sina egna idéer i sin verksamhet på ett enkelt och smidigt sätt, med gratis bokföring och även gratis support.

Men hur tjänar vi på Bokio pengar?

Vår verksamhet finansieras av kunder som betalar för tilläggstjänster såsom prioriterad support, partner, expertredovisning, hjälp med bokslut och finansiella tjänster.

Kommer det alltid vara gratis?

Ja. Eftersom Bokio växer med raketfart (nu över 65 000 kunder), lovar vi att vår inslagna väg inte kommer att ändras. Bokio kommer alltid vara gratis för er företagare så länge ni gör jobbet själva.

"Allt verkar för bra för att vara sant. Men det är sant. Efter 1 år nyper jag mig i armen varje dag över att det faktiskt är sant. Superprogram för att vara gratis."
Mikael Nilsson

Mikael Nilsson

Grundare/Ägare, Smålands kontorsmöbler