Skicka offertförfrågan

Med Bokio Partner får du en personlig redovisningskonsult som gör jobbet åt dig. Dessutom ingår allt från löpande bokföring, momsdeklaration, arbetsgivardeklaration, rådgivning och bokslut. Läs mer om vår partner-tjänst här.

Fyll i företagets uppgifter nedan senast söndagen den 1 december för att få första månaden gratis. Från att du mottagit offerten har du vecka på dig att ögna igenom villkor och skriva under avtalet för att erbjudandet ska gälla. Väljer du att avsluta tjänsten tidigare än sex månader så faktureras du för eventuell bokslutshjälp till ordinarie pris samt för första månaden. 

Skicka in formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt med ett erbjudande. Priset skräddarsys efter följande uppgifter:

  • Antal verifikat per år
  • Bolagsform
  • Omsättning

 

Offert Partner

Företagsinformation
Fyll i din e-post för befintligt Bokio-konto om du har
Er information


 

Frågor och svar

Vad händer om jag säger upp avtalet inom sex månader?
Erbjudandet innebär att du är partnerkund i minst sex månader. Väljer du att avsluta tjänsten dessförinnan skickar vi en faktura för första månaden

Vad kostar bokslutet om jag säger upp avtalet inom sex månader?
Väljer du att avsluta tjänsten tidigare än sex månader så faktureras du för bokslutshjälp till ordinarie pris (Enskild firma 4 990kr, Aktiebolag K2 7 990 kr, Aktiebolag K3 14 990 kr).

När måste jag acceptera och signera villkoren för att erbjudandet ska gälla?
Från dagen då vi skickar avtalet till dig har du en vecka på dig att läsa igenom villkoren och teckna avtalet för att få en gratismånad.

Jag blev Partner i förra veckan, kan jag också få ta del av erbjudandet?
Tyvärr inte. Våra erbjudanden gäller enbart under begränsade perioder. Det kommer garanterat fler erbjudanden i framtiden så håll utkik på vår webbplats och i mejlkorgen.