Nu lanseras Bokios mobilapp - Ladda upp underlag när du är på språng

Nu lanseras Bokios mobilapp - Ladda upp underlag när du är på språng

Nu blir det ännu enklare att hålla koll på dina kvitton! Med mobilen i handen och tummen redo fotar du ditt bokföringsunderlag när du är på språng. Använd vår nya mobilapp för att snabbt och smidigt ladda upp material till din bokföring.

Det här är första funktionen i Bokios mobilapp. Har du några önskemål, tankar eller funderingar på vad vi borde bygga härnäst så får du mer än gärna höra av dig till oss på support@bokio.se.

Hur fungerar appen?

Fota dina kvitton och fakturor när du är på språng

Logga in med ditt Bokio-konto, välj företag (om du skulle ha fler än ett), klicka på kamera-ikonen och fota ditt bokföringsunderlag.

Ladda upp från galleriet

Har du mottagit en faktura på mejl eller tagit bild på ett underlag vid tidigare tillfälle? Då kan du hämta bilden direkt från mobilens galleri. För andra format än bildfiler (till exempel PDF) kan du enkelt ta en skärmdump med mobilen så hamnar även det underlaget i galleriet.

Lägg till fler sidor

Ibland händer det att underlaget du vill lägga till består av mer än en sida. När du tagit en bild eller hämtat från ditt galleri, klickar du enkelt på  "Lägg till sida" för att lägga till fler sidor på ditt material. 

Automatisk synkronisering till Att göra

Så fort du sparar underlaget laddas det automatiskt upp till din Att göra på ditt företag i Bokio. I appen ser du samtliga underlag i din lista som ännu inte blivit bokförda.

Gå till Bokio på webben

När du känner dig redo att bokföra är det dags att gå till Bokio på webben. Där fortsätter du att hantera det uppladdade materialet i din Att göra.  

Lägg kvittot i en skokartong

Nu har du full koll på ditt bokföringsmaterial! Men glöm inte bort att du måste spara det ursprungliga kvittot i minst 4 år.  

Ladda ner appen

Appen går att ladda ner helt gratis både för Apple- och Android-enheter. Gå till Google Play Store eller App Store och sök på “Bokio” så hittar du rätt.

Hämta i AppStoreLadda ned på Google Play