Bokföringsmallar - Bokios smarta bokföring

Du väljer vad det är du ska bokföra och med hjälp av vår moderna bokföring så behöver du aldrig fundera över bokföringskonton, debet eller kredit.

Systemet tolkar uppladdade underlag och föreslår bokföringsmallar som det ska bokföras med. Har du till exempel köpt en dator så kan du söka på "dator" och Bokio föreslår en mall för bokföring av just dator. Systemet läser av bilden eller filen och kan ta fram både summa och datum.

Du hittar de smarta bokföringsmallarna genom att klicka på knappen "Ladda upp" för att importera ett underlag. Du kan också välja att bokföra utan underlag.