Kom igång med fakturering i Bokio

Skapa fakturor enkelt och snabbt, helt gratis. Du kan skapa vanliga fakturor eller kontantfakturor.

1. Välj en befintlig kund eller skapa en ny. All kundinformation för företag kan hämtas direkt från allabolag så man slipper skriva in det själv. Under avancerade inställningar kan man även ändra dröjsmålsränta, betalningsvillkor och leveransvillkor samt vilket språk fakturan ska vara på (Engelska eller svenska).
  2. Lägg till rader som ska faktureras. Det finns även stöd för textrader som bara visas som text.
  3. Välj valuta. Det finns stöd för alla valutor och även automatiskt uträkning av valutakurser direkt från Riksbanken.
  4. Längst ned kan man ändra avsändarinformationen på knappen Redigera ditt företag. Där ändrar man även betalningsinformation som Bankgiro, PlusGiro mm.
  5. Klar!