Kom igång med bokföringen i Bokio

Det är enkelt och snabbt att bokföra i Bokio.

1. För att komma igång så klickar man på + i vänstermenyn eller Ny händelse och laddar upp sin faktura eller kvitto som PDF eller bild.
  2. Välj om det är en kostnad eller en intäkt. Kostnad är t.ex. någon man köpt och intäkt något man sålt.
  3. Bokio tolkar och uppladdade fakturor och ger förslag på hur det ska bokföras.
  4. Verifiera så att Bokio föreslår rätt för hur det ska bokföras och ändra annars till rätt konto, datum och siffror. I sökfältet kan man tex söka efter vad fakturan eller kvittot innehåller.
  5. Förhandsgranskning av verifikatet som kommer skapas.
  6. Klart!