Hur kommer jag igång med Bokio?

Att komma igång med Bokio är smidigt.

1. Skapa konto

Börja med att skapa ett konto. Fyll i ditt företagsnamn och e-post samt välj ett lösenord.

2. Importera tidigare bokföring (frivilligt)

Om man vill kan man importera sin tidigare bokföring. Detta steg kommer direkt efter att man skapat sitt konto.

För att importera sin tidigare bokföring behövs en eller flera SIE-filer (har filändelsen .se). SIE-filer kan man exportera från sitt tidigare bokföringsprogram om man har ett sådant. Mer information om exportera bokföring från tidigare bokföringsprogram.

3. Klart

Börja bokföra, fakturera eller skapa löner