Kom igång med iZettle i Bokio

Detta är en beta-tjänst och är enbart aktiverat just nu för utvalda företag.

Den här integrationen med iZettle kommer systemet automatiskt bokföra i Bokio baserat på händelser i iZettle. Såhär gör du för att komma igång.

Steg 1: Navigate to iZettle integration

Navigera till iZettle integrationen i sidnavigationen under Tilläggstjänster -> Integrationer

Steg 2: Välj konto

Första gången du registrerar iZettle så väljer du bokföringskontot iZettle betalar ut pengar till tex 1930.

Steg 3: Välj datum för import

Välj från vilket datum iZettle ska börja importera iZettle-händelser och automatiskt bokföra dessa.

Steg 4: Klicka på Koppla till iZettle och importera

Klicka på knappen Anslut och importera från iZettle för att importera händelser. OBS Tänk på att bokföring kommer skapas för alla händelser från  valt datum oavsett om du bokfört detta tidigare.

Steg 5: Logga in på iZettle

Du kommer navigeras till ett fönster där iZettle ber dig logga in. Fyll i ditt användarnamn och lösenord för iZettle här och klicka logga in.

Steg 6: Acceptera koppling

Godkänn integrationen mellan Bokio och iZettle.

Efter det så navigeras du till en samlingssida med skapade dagskassor baserat på transaktionerna i iZettle.