Kom igång med Zettle i Bokio

Via denna integration kommer Bokio automatiskt att bokföra era händelser i Zettle. För att veta mer om vad som integrationen stödjer så kan du läsa mer här.  Så här gör du för att komma igång.

Steg 1: Gå till Zettle-integrationen

Gå till Zettle-integrationen i vänstermenyn under Tilläggstjänster  Integrationer

tilläggstjänster_zettle

Steg 2: Välj konto

Första gången du registrerar Zettle så väljer du bokföringskontot Zettle betalar ut pengar till tex 1930.

Steg 3: Välj datum för import

Välj från vilket datum Zettle ska börja importera Zettle-händelser och automatiskt bokföra dessa.

Steg 4: Klicka på Anslut och importera från Zettle

Klicka på knappen Anslut och importera från Zettle för att importera händelser. OBS! Tänk på att bokföring kommer skapas för alla händelser från valt datum oavsett om du bokfört detta tidigare.

anslut_och_importera

Steg 5: Bekräfta att din information är korrekt

Du kommer få upp ett nytt fönster där vi rekommenderar dig att först logga ut från Zettle så att du får möjlighet att logga in på nytt i samband med import till Bokio. Detta är för att säkerställa att rätt konto används.

bekräfta_info

Steg 6: Acceptera koppling

Godkänn integrationen mellan Bokio och Zettle.

Efter detta skickas du till en samlingssida med skapade dagskassor baserat på transaktionerna i Zettle.

ansluten_till_zettle