Importera tidrapportering i Toggl till en faktura

I en faktura kan man importera tidrapportering för att snabbt och enkelt skapa en faktura med rätt fakturarader.

Bokio har idag stöd för att importera tidrapportering från Toggl.

Rapportera tid i Toggl

Skapa ett konto och logga in på Toggl. För att vi ska kunna ta emot informationen i Bokio måste du se till att spara dina tider under ett projekt. Antingen kan du skapa ett projekt från början under kategorin "Projects" i vänstermenyn, eller så kan du lägga till det på den rapporterade tiden.

Du måste även se till att skapa en kund för projektet.

Importera tidrapportering till faktura

Inne i Toggl hittar du längst ned till vänster din användare, klicka "Profile Settings".

2. Kopiera API-token från Toogle

Hämta API-token från Toggle till Bokio

3. Klicka sedan Importera från tidrapportering inne på en faktura.

4. Klicka Välj konto och sedan Lägg till Toogle

5. Skriv ett valfritt namn och klistra in API-token.

6. Välj tidsperiod som du vill importera från, vilket projekt det gäller samt skriv in kostnad per timme.