Kan jag skapa en faktura med utländska valuta?

Aktivera nya versionen av faktura under Inställningar → Beta-funktioner.

Det går att skapa fakturor med utländska valutor som tex euro, dollar, brittiska pund, norska kronor eller danska kronor.

Klicka på dropdown-menyn Välj valuta.

Välj sedan önskad valuta. Valutakurser hämtas från riksbanken och anger dagens växelkurs.

Om du låter Bokio beräkna växelkursen när du skapar fakturan så kommer vi även ta hand om eventuell valutaförlust eller vinst när du sedan får betalningen och ska bokföra den.

Sökord: Valutadifferens