Få hjälp med bokslut av en redovisningskonsult

Vill du inte göra ditt bokslut själv eller behöver du lite extra hjälp med avstämning? Då kan du ta hjälp av en redovisningskonsult hos en av våra samarbetsbyråer.

Gå till Tilläggstjänster  Anlita en konsult, där du kan välja bland flera olika samarbetsbyråer och skicka en offertförfrågan till valfri konsult för att få hjälp med det just du behöver. Skulle du redan ha en redovisningskonsult som hjälper dig går det bra att bjuda in hen som användare i ditt bolag. Detta hanterar du under Inställningar → Användare.