Partnervyn i Saker att göra

Om du är partnerkund hos oss har du möjlighet att få en vy i Saker att göra som är bättre anpassad till vad du som partnerkund behöver göra.

Så fungerar Partnervyn

När Partnervyn i Saker att göra har blivit aktiverad i ditt bolag så får du den nya Partnervyn som standard. Du hittar den genom att navigera till Saker att göra > Att göra i vänstermenyn.

Posterna du ser under Att göra i Partnervyn visar dig hur många dagar du har på dig att ladda upp alla underlag för den aktuella bokföringsperioden. När en period fortfarande väntar på din uppladdning kommer du se en sådan här post:

Om du skulle ha missat att ladda upp underlag för tidigare perioder kommer du även se en post som visar hur många dagar försenad du är med att lämna in för den försenade perioden:

Meddela din konsult att du har lämnat in

När du har laddat upp alla underlag som efterfrågas för en period så kan du meddela din ekonom genom att klicka i de båda check-boxarna på posten och sedan välja “Skicka till din ekonom”. Din konsult kommer då se att perioden är redo att bokföras.

Om konsulten ser att det fortfarande saknas underlag, eller att vissa underlag behöver kompletteras, kan hen sätta status för perioden så att dessa poster dyker upp i din Partnervy igen. När du har kompletterat med det som din konsult saknar kan du på nytt lämna in perioderna, precis på samma sätt som du gjorde första gången.

Byta vy i Saker att göra

Om du skulle vilja kan du när du vill byta tillbaka till den gamla vyn för Saker att göra. Vi rekommenderar dock att du behåller Partnervyn för att underlätta din konsults arbete så mycket som möjligt. När du är inne i Partnervyn klickar du på den grå knappen uppe till höger och väljer “Ändra att göra-vy”.

Du kommer då få en dialogruta där du kan välja vilken vy du vill byta till.

Ändra sortering i Saker att göra

Om du skulle vilja kan du även välja i vilken ordning dina poster i Saker att göra, både i Partnervyn och den gamla Att göra-vyn. Du klickar på den grå knappen upp till höger och väljer där “Ändra sortering”.

Du kommer då komma till en vy där du enkelt kan flytta de olika kategorierna upp och ner genom att dra dem med musen.

När du är nöjd med din sortering så väljer du “Klar”. Du kan alltid gå tillbaka hit och välja “Återställ till standardinställningar” för att återgå till hur Att göra var sorterad från början.