Bokio Partner - Hantering av leverantörsfakturor

Det här gör vi

• Vi bokför samtliga leverantörsfakturor som du laddat upp i Bokio.
  • Vi lägger in förfallodatum.
  • Vi bokför samtliga utbetalningar av leverantörsfakturor.

Så här gör du

• Ladda upp fakturor i Bokio löpande.
  • Betala fakturan hos din bank.
  • Spara originalfakturan (Skatteverket kräver att fysiska papper sparas upp till 4 år om man har digitala kopior).

Ladda upp leverantörsfaktura

På knappen Ladda upp kan du direkt välja en PDF- eller bildfil att importera som underlag till bokföringen. Du kan välja att ladda upp ett eller flera underlag samtidigt

Du kan också mejla in ditt underlag via Kvittoinkorgen eller använda Bokios mobilapp. I båda fall kommer du hitta det uppladdade materialet på sidan Att göra.

Det går även att bokföra utan kvitto om du skulle vilja lägga till fakturan vid senare tillfälle.

Välj filen du vill ladda upp och klicka sedan på Spara och fortsätt senare för att underlaget ska sparas på sidan Att göra. Din kontaktperson på Bokio kommer att registrera leverantören och fakturan samt bokföra framtida betalningar som du hanterar från din bank.