Vad kostar Bokio bokföring?

Bokio bokföring kostar i sitt grundutförande inget att använda. Du betalar först när du vill ha bokföringssupport med garanterad svarstid eller andra premiumtjänster. Om du gör allt själv tycker vi dock inte att du som användare ska behöva lägga pengar på något så tråkigt som bokföring.

 

Finns det några begränsningar?

Vi har inga begränsningar i antal företag [Skapa flera företag], antal verifikat, anställda, användare, fakturor, löner mm.

 

Våra tilläggstjänster

Har du en Enskild firma och väljer att göra bokslut själv så går detta alldeles utmärkt att göra i Bokio. De kostar dig ingenting och efter avslutat bokslut får du automatiskt fram en NE-bilaga som du kan använda som underlag när du fyller i hos Skatteverket. Läs mer här [Bokslut i Enskild firma: Steg för steg]

Skulle du behöva hjälp med bokslut så kan du direkt i systemet skicka en förfrågan till oss. Följande priser gäller:

  • Enskild firma: 4 000 kr
  • Aktiebolag (K2): 6 000 kr
  • Aktiebolag (K3): 10 000 kr
  • Handelsbolag (INK4): 8 000 kr

Har du Aktiebolag kan du mote en kostnad av 1280 kr direkt få ut din årsredovisning och deklaration, detta genom Årsredovisning Online.

Läs mer här [Kan Bokio göra bokslut, deklaration och årsredovisning?]

 

Hjälp med bokföring

Vi erbjuder alltid support men handlar det om mer avancerad bokföringshjälp (som kräver att vi måste göra jobbet) och om du eller vi känner att du behöver mer hjälp av en redovisningskonsult så erbjuder vi tjänsten Bokio Partner. Annars försöker vi svara på alla frågor så snabbt som möjligt men om man vill ha garanterat svar inom 24h på arbetsdagar så går det bra att teckna Prio-support. Detta går enbart att teckna över ett års tid.