Vad kostar Bokio bokföring?

Grunden i Bokio kommer alltid vara gratis, så länge du sköter din bokföring själv. Så har det alltid varit och så kommer det förbli!

  • Bokföring - smart bokföring med färdiga bokföringsmallar
  • Fakturering - Skapa kundfakturor, skicka direkt till kund och bokför automatiskt
  • Lönehantering - Lägg till anställda, skapa kunder och bokför lön och skatt automatiskt
  • Utläggsfunktion - Lägg till dina anställda som användare och låt dem själva ladda upp sina utlägg

Välj din prisplan

När du skapar ditt konto i Bokio har du möjlighet att välja mellan prisplanerna Gratis, Balans och Business. Planen Gratis innebär att Bokio fortfarande är kostnadsfritt, men om du däremot vill använda tjänster som exempelvis Bokio Företagskonto, iZettle eller skapa fler än tre lönespecifikationer i månaden, tillkommer engångskostnader.

Läs mer om våra prisplaner

 

Finns det några begränsningar?

Oavsett vilken prisplan du väljer så finns det inga begränsningar i antal företag, antal bokföringsverifikat, anställda, användare, fakturor mm. Däremot finns det några begränsningar beroende på vilken prisplan det gäller. Det här gäller exempelvis tjänster såsom Bokio Företagskonto och antal lönespecifikationer per månad.

Läs mer

Redovisningstjänster

Har du en Enskild firma och väljer att göra bokslut själv så går detta alldeles utmärkt att göra i Bokio. Det kostar dig ingenting och efter avslutat bokslut får du automatiskt fram en NE-bilaga som du kan använda som underlag när du fyller i hos Skatteverket. Har du Aktiebolag kan du mot en kostnad av 1280 kr direkt få ut din årsredovisning och deklaration, detta genom Årsredovisning Online (gäller K2 och K3).

Läs mer

Hjälp med bokföring

I vår vanliga och prioriterade support garanterar vi inte gratis svar på bokföringsfrågor. Du kan alltså behöva köpa konsultation för att få hjälp med ditt bokföringsärende. Annars försöker vi svara på alla frågor som rör Bokio så snabbt som möjligt. Vill du ha garanterat snabbt svar så får du genom att uppgradera dig till prisplanen Business tillägget Prio-support som innebär att du alltid får svar före våra icke betalande kunder och därav ger vi er så snabb assistans som möjligt med era ärenden.

Med denna tjänst får du även tillgång till vår live-chatt så du kan chatta med vår support direkt inne i programmet. Chatten är öppen alla arbetsdagar och vi siktar alltid på att svara så fort vi bara kan.  .

Behöver du mer hjälp kan du anlita en konsult, direkt i Bokio.

Läs mer