Vad kostar Bokio bokföring?

Bokio bokföring kostar i sitt grundutförande inget att använda. Du betalar först när du vill ha bokföringssupport med garanterad svarstid eller andra premiumtjänster. Om du gör allt själv tycker vi dock inte att du som användare ska behöva lägga pengar på något så tråkigt som bokföring.

  • Bokföring - smart bokföring med färdiga bokföringsmallar
  • Fakturering - Skapa kundfakturor, skicka direkt till kund och bokför automatiskt
  • Lönehantering - Lägg till anställda, skapa kunder och bokför lön och skatt automatiskt
  • Utläggsfunktion - Lägg till dina anställda som användare och låt dem själva ladda upp sina utlägg

 

Finns det några begränsningar?

Vi har inga begränsningar i antal företag, antal verifikat, anställda, användare, fakturor, löner mm.

Läs mer

Redovisningstjänster

Har du en Enskild firma och väljer att göra bokslut själv så går detta alldeles utmärkt att göra i Bokio. De kostar dig ingenting och efter avslutat bokslut får du automatiskt fram en NE-bilaga som du kan använda som underlag när du fyller i hos Skatteverket. Har du Aktiebolag kan du mot en kostnad av 1280 kr direkt få ut din årsredovisning och deklaration, detta genom Årsredovisning Online (gäller K2 och K3).

Skulle du behöva hjälp med bokslut så kan du direkt i systemet skicka en förfrågan till oss.

Se våra aktuella priser här

Läs mer

Hjälp med bokföring

I vår vanliga och prioriterade support garanterar vi inte gratis svar på bokföringsfrågor. Du kan alltså behöva köpa konsultation för att få hjälp med ditt bokföringsärende. Om du behöver mer hjälp av en redovisningskonsult med din löpande bokföring så erbjuder vi tjänsten Bokio Partner. Annars försöker vi svara på alla frågor så snabbt som möjligt men om man vill ha garanterat svar inom 24h på arbetsdagar så går det bra att teckna Prio-support. Detta går enbart att teckna över ett års tid.

Läs mer