Vad kostar Bokio bokföring?

Bokio bokföring kostar i sitt grundutförande inget att använda. Du betalar först när du vill ha bokföringssupport med garanterad svarstid eller andra premiumtjänster. Om du gör allt själv tycker vi dock inte att du som användare ska behöva lägga pengar på något så tråkigt som bokföring.

  • Bokföring - smart bokföring med färdiga bokföringsmallar
  • Fakturering - Skapa kundfakturor, skicka direkt till kund och bokför automatiskt
  • Lönehantering - Lägg till anställda, skapa kunder och bokför lön och skatt automatiskt
  • Utläggsfunktion - Lägg till dina anställda som användare och låt dem själva ladda upp sina utlägg

 

Finns det några begränsningar?

Vi har inga begränsningar i antal företag [Skapa flera företag], antal verifikat, anställda, användare, fakturor, löner mm.

Läs mer

Våra tilläggstjänster

Har du en Enskild firma och väljer att göra bokslut själv så går detta alldeles utmärkt att göra i Bokio. De kostar dig ingenting och efter avslutat bokslut får du automatiskt fram en NE-bilaga som du kan använda som underlag när du fyller i hos Skatteverket. Har du Aktiebolag kan du mot en kostnad av 1280 kr direkt få ut din årsredovisning och deklaration, detta genom Årsredovisning Online (gäller K2 och K3).

Skulle du behöva hjälp med bokslut så kan du direkt i systemet skicka en förfrågan till oss. Följande priser gäller för bokslut 2018:

Priser Enskild firma (exkl. moms):

Tom 3 februari Tom 3 mars Tom 14 april Efter 14 april
1 990 kr 2 990 kr 3 990 kr 4 990 kr

 

Priser Aktiebolag K2 (exkl. moms):

Tom 3 februari Tom 3 mars Tom 14 april Tom 26 maj Efter 26 maj
3 990 kr 4 990 kr 5 990 kr 6 990 kr 7 990 kr

 

Priser Aktiebolag K3 (exkl. moms):

Tom 3 februari Tom 3 mars Tom 14 april Tom 26 maj Efter 26 maj
8 990 kr 9 990 kr 10 990 kr 12 990 kr 14 990 kr

 

Tyvärr upprättar vi ej bokslut för Handelsbolag, Kommanditbolag, Ekonomiska och Ideella föreningar.

För express (leverans inom 2 arbetsdagar förutsatt att vi har fått all information av er) är tillägget 10 000 kr. Bokslutet inkluderar årsredovisning, deklaration och årsstämmoprotokoll.

Läs mer

Hjälp med bokföring

Vi erbjuder alltid support men handlar det om mer avancerad bokföringshjälp (som kräver att vi måste göra jobbet) och om du eller vi känner att du behöver mer hjälp av en redovisningskonsult så erbjuder vi tjänsten Bokio Partner. Annars försöker vi svara på alla frågor så snabbt som möjligt men om man vill ha garanterat svar inom 24h på arbetsdagar så går det bra att teckna Prio-support. Detta går enbart att teckna över ett års tid.

Läs mer