Hur kan Bokio vara gratis?

Grunden i Bokio kommer alltid vara gratis, så länge du sköter din bokföring själv. Så har det alltid varit och så kommer det förbli!

Bokio fungerar även som en marknadsplats där vi tar fram tilläggstjänster som ytterligare kan hjälpa dig att förenkla livet som småföretagare. Till exempel kan vi hjälpa dig hitta de bästa lösningarna för försäkringar och pensionsavtal etc för dig och dina anställda. Vi kan också tillsammans med våra partner hjälpa dig med fakturaförsäljning för att förbättra likviditet eller att skicka lönespecifikationer och fakturor via posten, inkl. utskrift, kuvert och porto.

Välj din prisplan

Vill du effektivisera din administration och få tillgång till nya funktioner kan det vara värt att spana in våra prisplaner. När du skapar ditt konto i Bokio har du möjlighet att välja mellan prisplanerna Gratis, Balans och Business. Planen Gratis innebär att Bokio fortfarande är kostnadsfritt, men om du däremot vill använda tjänster som exempelvis Bokio Företagskonto, iZettle eller skapa fler än tre lönespecifikationer i månaden, tillkommer engångskostnader.

Läs mer om våra prisplaner

 

Läs mer