Hur sätter jag in pengar på mitt Bokio Företagskonto?

OBS! Snart lanserar vi en ny uppdatering av Bokio Företagskonto där du får integrerat bankkontonummer, bankgiro, Mastercard debetkort och mycket mer! Tills uppdateringarna lanserats går det inte att öppna nytt företagskonto i Bokio. Läs mer och anmäl intresse för att bli först med nya företagskontot här!

För att sätta in pengar på ditt Bokio Företagskonto så gör du en vanlig överföring från din bank, dvs ett annat bankkonto som du använder. Ditt kontonummer hittar du genom att logga in på ditt Bokiokonto på webb eller i mobilappen.

Så här sätter du in pengar på ditt företagskonto

Du hittar kontoinformationen för ditt Bokio Företagskonto inne på Betalningar som du hittar under Bank i vänstermenyn. Gå in på företagskontot och klicka på knappen längst uppe till höger. Här väljer du Kontoinformation.

visa_kontoinformation

Du får nu upp en ruta med kontonummer för ditt Bokio Företagskonto. Dessa uppgifter använder du när du ska göra en insättning på kontot. Tänk på att det kan ta ca 1-3 bankdagar innan din överföring visas på kontot.

Räkna med 1-3 bankdagar innan dina inbetalningar har kommit in på ditt Bokio Företagskonto. När pengarna har kommit in, kommer transaktionen att dyka upp i Bokio och du har nu möjlighet att bokföra insättningen.  

Använder du mobilappen så hittar du din kontoinformation genom att gå in på Bokio Företagskonto från startsidan. Klicka därefter på info-symbolen uppe till höger. Nu kan du se din prisplan samt ditt unika kontonummer. 

Kontoinformation med ditt bankgiro

 

Läs mer