Kan jag koppla Bokio till min bank?

Vissa funktioner kräver en betalplan

Du som har prisplanen Business kan koppla din bank till Bokio och på så sätt få tillgång till automatisk bankimport. Transaktioner hämtas automatiskt dagligen från din bank och du slipper alltså det manuella flödet med klipp och klistra. Bankraderna hamnar sedan bland dina Transaktioner att bokföra samt på sidan Att göra.

Läs mer och kom igång med automatisk bankimport!

 

Manuell bankimport

Har du prisplanen Balans kan du använda manuell bankimport vilket innebär att du loggar du in på din internetbank, tar en kopia på ditt kontoutdrag och klistrar in i Bokio. Vi låter sedan datorn analysera det åt dig och läsa ut datum och summor. Du kontrollerar sedan som vanligt och godkänner för att bokföra de olika händelserna.

Bokio Företagskonto

Med Bokio Företagskonto, som ingår oavsett prisplan, får du ett företagskonto kopplat direkt till Bokio istället för ett separat bankkonto på en bank. Du kan genomföra transaktioner såsom att betala fakturor, lön eller utlägg i Bokio, utan att byta flik eller logga in på din bank. Tar du betalt med företagskontot så får du även automatisk avprickning och bokföring av dina kundfakturor!

Du får även ett Mastercard betalkort kopplat till ditt företagskonto. Alla transaktioner på företagskortet synkas automatiskt till ditt Bokiokonto vilket innebär att du slipper att klippa och klistra i den manuella bankimporten.

 

Läs mer