Koppla SEB privatkonto till Bokio

Premiumfunktion: inkluderad i Business

OBS! I dagsläget fungerar ej koppling till SEB Enkla firman, JAK Medlemsbank och Danske bank. Vi arbetar på en lösning för dessa banker.

Vi tar gärna emot din feedback om hur du tycker att automatisk bankkoppling fungerar samt om du skulle stöta på något problem. Kontakta oss på support@bokio.se.

Har du prisplanen Business och vill koppla ditt SEB privatkonto till Bokio? Gå till sidan Bank och skattekonton som du hittar under Bank i vänstermenyn. Klicka sedan på att Koppla till bank.

För att du ska kunna logga in på ditt privatkonto hos SEB från Bokio så väljer du SEB och klickar sedan direkt på Fortsätt utan att fylla i något i textfältet. Då kommer Mobilt BankID automatiskt att väljas som inloggingsmetod och du kan då gå vidare för att logga in på ditt privatkonto hos SEB.

Klicka på Fortsätt för att koppla till SEB privatkonto