Hur ställer jag in ansvarig konsult i ett kundföretag?

Om du vill sätta en konsult som ansvarig för ett kundföretag så gör du detta inne i kundens företagsdetaljer. Börja med att leta upp företaget du vill sätta en ansvarig konsult för under Företag > Partnerföretag och klicka dig in på det.

Du har nu kommit in på kundens företagsdetaljer. Till höger i översikten ser du avdelningen Uppdragsbrev. Det är här du ser startdatum för kundföretaget samt vem som är ansvarig ekonom.

Genom att att välja "Redigera" i avdelningen för uppdragsbrev kan du ändra inställningar för startdatum och ansvarig konsult, eller ställa in det från början om det inte redan har gjorts för kundföretaget.

Välj därefter ansvarig och startdatum, och tryck sedan på "Spara" för att bekräfta. För att kunna sätta ansvariga för kundföretag krävs det att du har användarrättigheten "Hantera användare". Du och dina kollegor hittar sedan alla företag ni är ansvariga för under Företag > Mina företag i vänstermenyn.