Hur lägger jag till användare på ett kundföretag?

Om du vill lägga till dig själv eller kollegor på ett kundföretag så gör du detta inne i kundens företagsdetaljer. För att kunna se alla delar av kundens företag i Back-office så måste du vara tillagd som användare. Börja med att leta upp företaget du vill lägga till användare på under Företag > Partnerföretag och klicka dig in på det.

Du har nu kommit in på kundens företagsdetaljer. Längst ner i översikten ser du avdelningen "Användare" och det är här du kan lägga till dig själv och andra.

Du kan här lägga till dig på företaget. Detta gör du snabbt genom att klicka på knappen “Lägg till mig” längst ned.

Då läggs din användare automatiskt till på företaget och du kan nu även välja att öppna företaget i gröna Bokio för att påbörja bokföringen.

Genom att lägga till en e-postadress och välja “Lägg till användare” så kan du även lägga till andra på företaget som har tillgång till ert Back-office.

För att kunna lägga till dig själv och användare på kundföretag så krävs det att du har användarrättigheten "Hantera användare".