Hur sätter jag in pengar på mitt Bokio Företagskonto?

För att sätta in pengar på ditt Bokio Företagskonto så gör du en vanlig överföring från din bank, dvs ett annat bankkonto som du använder.

Du hittar kontoinformationen för ditt Bokio Företagskonto inne på Betalningar som du hittar under Bank i vänstermenyn. Gå in på företagskontot och klicka på knappen längst uppe till höger. Här väljer du Kontoinformation.

Klicka på knappen längst upp till höger för att visa kontoinformation

Du får nu upp en ruta med bankgiro- och OCR-nummer för ditt Bokio Företagskonto. Dessa uppgifter använder du när du ska göra en insättning på kontot. Tänk på att det kan ta ca 1-3 bankdagar innan din överföring visas på kontot.

OCR-nummer och bankgiro för ditt företagskonto

Räkna med 1-3 bankdagar innan dina inbetalningar har kommit in på ditt Bokio Företagskonto. När pengarna har kommit in, kommer transaktionen att dyka upp i Bokio och du har nu möjlighet att bokföra insättningen.