Att göra - Kommande

Aktivera nya Att göra under Inställningar → Beta-funktioner.

Under "Kommande" hittar du två flikar:

• Att få betalt för
  • Saker att betala

Dessa är i default-läget alltid öppna men du kan stänga och öppna dem som du vill för att se vad som behöver göras i respektive kategori. Genom att hovra musen över raderna i Att göra får man se sina valmöjligheter på knapparna som dyker upp.

Har du en kund- eller leverantörsfaktura där förfallodatum ej har passerat kommer den dyka upp här. Har den blivit betald så kan du direkt registrera betalningen från Att göra-sidan.