Just nu som BETA

Det enda företagskontot du behöver

Bli först med att testa bankkonto och bokföring i ett!

Kom igång

Det du får med en vanlig bank – och mycket mer!

Allt i ett system

Inga krångliga processer

Oavsett om du redan har en bank eller ej går det snabbt att komma igång så att du kan lägga tiden på annat.

Allt i ett system

Inga dolda avgifter

Till skillnad från en traditionell bank slopar vi transaktionskostnader och andra dolda avgifter.

Allt i ett system

Stenkoll på företagets pengar

Full insyn i realtid, slipp hoppa mellan olika system och undvik tidskrävande fel. Betala, ta betalt och bokför på ett ställe!

Allt i ett system

Snabba och säkra betalningar

Med integrerat bankkonto och bankgiro hanterar du enkelt alla typer av transaktioner och tar enkelt betalt av dina kunder.

Kom igång som betatestare!

1. Avsluta nuvarande Bokio Företagskonto (om du har det)

Observera dock att den nya betaversionen just nu saknar vissa funktioner som du har tillgång till idag, såsom betalkort och stöd för betalningar i mobilappen.

2. Aktivera beta

För att få tillgång till våra nya funktioner måste du först gå in och aktivera betaversionen av Bokio Företagskonto. Saknas företagskonto i listan? Kontakta oss så hjälper vi dig.

3. Öppna ditt företagskonto

Gå sedan till sidan för Bank och skattekonton för att komma igång och öppna ditt företagskonto.

Aktivera Bokio Företagskonto

Tjänster anpassade för dig som företagare

Företagskonto

Med integrerat bankkonto kan du enkelt hantera överföringar och betalningar direkt i Bokio. Funkar lika bra oavsett företagstyp!

Företagskort

Få ett Mastercard debetkort som är direkt kopplat till ditt bankkonto i Bokio och betala företagets utgifter utan att behöva lägga ut något privat.

Cashback

Få pengar tillbaka ju mer du använder ditt företagskonto! 1% cashback på alla kortköp och 2% återbäring på insatt kapital, för dig med Bokio Pro.

Bankgiro

Skaffa ett nytt i Bokio eller flytta ett du redan har. Flexibelt och anpassat efter dina behov så att du kan erbjuda dina kunder fler betalalternativ.

Insättningsgaranti

Du kan alltid lita på att dina pengar är i tryggt förvar och skyddade av den statliga insättningsgarantin.

Swish

Snart kommer du kunna ta betalt med Swish och få alla betalningar direkt in i din bokföring, redo att bokföras med några få klick.

Vanliga frågor

Vad ingår i nya betaversionen av Bokio Företagskonto?

I första betaversionen av Bokio Företagskonto så ingår bankkontonummer och bankgiro (inkl. möjlighet att flytta ett redan befintligt eller få nytt i Bokio).

 

Senare tillkommer bland annat Mastercard debetkort, IBAN nummer, Swish, möjlighet att göra betalningar i Bokio mobilapp samt även stöd för fler användare och flera betalkort.

Är Bokio en egen bank?

Nej, Bokio Företagskonto tillhandahålls av Svea Bank vilket innebär att det bankkontonummer och bankgiro du får i Bokio är placerat hos Svea Bank. Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin som täcker upp till 1 050 000 per bank.

Kan jag lita på att mina pengar är säkra?

Ditt Bokio Företagskonto ligger hos Svea Bank och omfattas av den statliga insättningsgarantin som täcker upp till 1 050 000 per bank.

Kan jag flytta mitt befintliga bankgiro till mitt Bokio Företagskonto?

Ja! När du öppnar ditt företagskonto kommer du få välja om du vill inkludera bankgiro i tjänsten och därefter ha möjlighet att flytta befintligt bankgiro till Bokio Företagskonto.

När kan jag få tillgång till cashback och annan finansiell återbäring med Bokio Pro?

Samtidigt som vi uppdaterar vårt erbjudande med Bokio Företagskonto så kommer vi under våren även lansera den nya prisplanen Pro. Med Pro  gör vi det möjligt för dig att få tillbaka på det du lägger in i Bokio, med finansiell återbäring på exempelvis kortköp, krediter och fakturaförsäljning.

 

Läs mer och ansök här

Kommer snart!

Företagskortet som ger mer

Direkt kopplat till ditt bankkonto – och din bokföring!

Pengar tillbaka på alla inköp

Varje gång du betalar med ditt företagskort får du cashback, både online och i butik – med Bokio Pro.

Missa aldrig några kvitton

Betala med kortet och få notis om att fota kvittot direkt. Transaktionerna synkas till ditt konto, redo att bokföras med några få klick!

Enkelt att hålla isär företagets och dina privata utgifter

Slipp göra privata utlägg. Ta med kortet på din tjänsteresa – det fungerar över hela världen.

Enkelt att spärra

Har du tappat bort ditt kort? Du kan enkelt frysa, låsa upp och spärra kortet direkt i Bokio och sedan beställa ett nytt helt gratis.

Med Bokios Företagskonto blir bokföringen automatisk – betalningar av fakturor och bokföring går i ett. Det kan nog inte bli enklare än så här!
Stefan Jernberg, Affärsutvecklare och ägare av Lead 2 change
Bokföringen med Bokio är superenkel och med Bokios Företagskonto missar jag aldrig en betalning!
Mats Arvendal, IT-konsut och ägare av Aliri Solutions
Jag rekommenderar verkligen Bokio Företagskonto. Det är en supersmidig tjänst som passar alla företagare som vill lägga energin på det som de är bra på
Daniel Trendier, Ägare och grundare av Softwash North

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?