Gör ditt bokslut digitalt i Bokio. Inkomstdeklaration 2 och årsredovisning för endast 1 000 kr!

inkClub

inkClub

Erbjudande

inkClub erbjuder 13% rabatt på hela sortimentet av bläck, toner, kontorsmaterial, elektronik, städprodukter och mycket mer!

Varför inkClub?

inkClub finns till för dig som vill göra smarta val i din vardag oavsett om du är hemma eller på kontoret. I inkClubs e-handelsbutik kan du med några enkla knapptryck handla alla de små vardagliga prylar som är ack så viktiga för att vardagen ska flyta på. För hur irriterande är det inte att färgen i skrivaren tar slut precis när du ska skriva ut ett viktigt dokument, batterierna i tv-dosan tar slut när favoritprogrammet ska börja eller eller lampan i ugnen slutar fungera precis när middagen ska lagas. inkClub vill vara ditt förråd på nätet där du snabbt kan beställa allt du behöver redan innan det tar slut. Du handlar det du behöver, när du behöver det och när det passar dig.

Så här gör du!

Genom vår länk kommer du direkt in på inkClubs hemsida för att handla förbruknings- och kontorsmaterial. Du kommer då automatiskt bli kopplad till Bokios avtalsnummer och få rätt prisavdrag. Prisavdraget ser du i kassan och inte direkt på varje produkt.

Tips! Använd samma e-postadress som du har i Bokio vid registrering så kommer dina fakturor automatiskt in i systemet för att bokföras direkt.