Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser
Premium Plus - för bra för att vara sant?

Premium Plus - för bra för att vara sant?

Är det verkligen möjligt att tjäna pengar genom att använda sitt bokföringsprogram, utan några som helst baksidor? Ja, med Premium Plus är det faktiskt precis så. Läs mer om hur Premium Plus fungerar och hur mycket pengar du kan tjäna i den här artikeln!

Vad är Premium Plus?

Premium Plus är prisplanen där du som användare har tillgång till alla funktioner i Bokio och dessutom får återbäring på insatt kapital, cashback på kortköp och fri bokföringshjälp och livechatt.

Hur mycket kapital måste jag ha för att Premium Plus ska vara värt?

Om du har 90 000 kr på ditt Bokio Företagskonto och inte genomför några kortköp så får du tillbaka 300 kr i återbäring, det betyder att din effektiva kostnad för Premium Plus blir 299 kr/mån, alltså samma pris som för Premium. Till skillnad från om du hade haft Premium får du i det här fallet även tillgång till kostnadsfri bokföringssupport och livechatt.

Har du istället 180 000 kr på ditt företagskonto får du 600 kr utbetalt i återbäring varje månad. Det innebär att återbäringen motsvarar hela kostnaden för ditt abonnemang hos Bokio. Du betalar alltså inte en krona för smart bokföring, fakturering, lönehantering och företagskonto.

Har du mer än 180 000 kr kommer inte bara Bokio vara gratis, du kommer faktiskt tjäna pengar genom att flytta över ditt företags kapital till Bokio. Ju större kapital du har, desto mer gynnas du av att flytta över dina tillgångar till Bokio.

Räkna ut hur mycket du kan tjäna i kalkylatorn!

Finns det någon gräns på hur mycket man kan tjäna?

Nej, det finns ingen övre gräns på hur mycket du kan tjäna genom att ha Premium Plus.

Kan jag lita på att mina pengar är säkra?

Dina pengar på ditt företagskonto omfattas av den statliga insättningsgarantin. Det betyder att du kan vara trygg med att dina pengar är säkra!

Hur funkar återbäringen?

Återbäringen baseras på ditt genomsnittliga saldo under en månad. Låt säga att du skulle ha 500 000 kr på ditt konto under den första halvan av juni för att den 15 juni köpa en anläggningstillgång för 200 000 kr. Det genomsnittliga saldot för juni blir då 400 000 kr och återbäringen på 1333 kr betalas ut till ditt Bokio Företagskonto månaden efter.

Hur hög är återbäringen på insatt kapital?

I dagsläget är återbäring 4 % på ditt insatta kapital. Återbäring påverkas av marknadsläget och kapitalbehovet hos vår bankpartner Svea. Avkastningen kan maximalt förändras en gång var tredje månad och aviseras i så fall en vecka i förväg.

Även om avkastningen skulle komma att minska under din bindningstid, så kommer den ursprungliga procentsatsen som var fastställd när du tecknade ditt abonnemang att gälla under hela bindningstiden.

Varför kallar ni det återbäring och inte ränta?

Bokio är inte en egen bank utan våra banktjänster tillhandahålls i samarbete med Svea Bank. Därför får vi inte kalla det ränta, men principen med återbäring är precis densamma: du får avkastning på ditt placerade kapital.

Måste jag låsa in pengarna för att få återbäring?

Nej! Du kan närsomhelst göra fria uttag från ditt Bokio Företagskonto, vilket gör att du enklare kan undvika likviditetsproblem. När du väljer att flytta pengarna eller använda dem till betalningar minskar ditt genomsnittliga saldo och påverkar därmed hur mycket återbäring du får nästkommande månad.

Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser