Nu gör vi om våra planer och lägger in en extra växel

Nu gör vi om våra planer och lägger in en extra växel

Vår företagsresa tar nu ett rejält kliv framåt och nu hoppas vi att du vill följa med oss in i nästa fas av Bokios utveckling.

När vi själva, 2015, upptäckte hur svårt och krångligt det är att driva företag i Sverige bestämde vi oss för att göra det enklare. Vi grundade Bokio. Bolaget växte snabbt tack vare er modiga småföretagare som vågade testa en mjukvara som varken var känd eller på långa vägar färdigutvecklad. Era rekommendationer till andra företagare ledde till att allt fler använde Bokio och idag är vi över 60 000 som månatligen är inne och sköter företagets administration.

Bokio har gått från att tillgodose de allra enklaste bokföringsbehoven till att idag vara marknadens mest tillgängliga bokföringstjänst. Sedan 2015 har vi adderat intuitiva mallar, fakturering, lönehantering, integrationer och företagskonto. Precis som när vi grundades så har nästan alla funktioner varit kostnadsfria.

Bokio 2015 och 2021

Idag består Bokio av cirka 100 heltidsanställda som arbetar hårt för att det ska bli enklare att driva företag. Vi är fortfarande långt ifrån nöjda med Bokio utan ser en stor förbättringspotential som vi snarast möjligt vill utnyttja, samtidigt som vi vill kunna arbeta mer responsivt för att kunna skräddarsy den bästa bokföringsupplevelsen för just dig. Vår ambition är inte att Bokio ska vara bra för att det är gratis, utan att du som användare uppskattar Bokio för att vi faktiskt skapar ett riktigt värde för dig som kund.

De tjänster som vi under de senaste åren förfinat och adderat till Bokio kommer att flyttas till en betalplan. Detta kommer innebära en högre utvecklingstakt med vassare tjänster som gör det ännu enklare för dig att driva företag. Den enklaste typen av bokföring och fakturering kommer däremot fortsatt vara gratis.

Vi har stora, långsiktiga ambitioner och kan redan nu avslöja att vi arbetar på flera nya funktioner, bland annat banksynk och egna bokföringsmallar som kommer att släppas under hösten.

De nya prisplanerna börjar gälla den 1 oktober och givetvis får du som befintlig användare ett extra förmånligt pris som tack för att du varit med oss en längre tid.

Med detta accelererar vi och höjer vår produktionstakt för att göra företagsadminstration enklare än någonsin tidigare för Sveriges alla småföretagare. Vi hoppas att du, likt 2015, litar och tror på oss och väljer att följa med oss på nästa steg av vår resa.

Vänliga hälsningar,
Viktor Stensson
Grundare och VD på Bokio

 

Vill du veta mer?

Läs våra samlade frågor och svar om prisplaner här eller logga in på ditt Bokiokonto för att välja din plan.